Cees Coenen

Media Productions

Overzicht van alle projecten

Voor verschillende opdrachtgevers heb ik projecten uitgevoerd. Deze opdrachten lopen uitéén van het produceren van een video tot het realiseren van een complete website.

Beatiful People

Maak in no-time een muzikale videoclip met medewerkers uit de eigen organisatie die een instrument bespelen of zingen. Een prachtig cadeau voor de gehele organisatie met de muzikale medewerkers in de hoofdrol!

LeusdenVooruit

LeusdenVooruit is een nieuwe lokale partij in Leusden. Een mooie opdracht om een heldere en duidelijke website te realiseren waar iedere bezoeker kan lezen waarvoor deze partij staat.

Groeten uit Leusden Citymarketing

'Leusden op de kaart' was de vraag van de burgemeester. Een bron van routes, horeca en highlights in en rondom Leusden gebaseerd op geografische informatie en foto. Het relationeel koppelen van data geeft een ontelbare schat aan mogelijkheden voor citymarketing.

Jazz Leusden

De Bigband had een optreden tijdens de GP van Zandvoort. Een uitdaging om publiek vooraf te laten kiezen tussen de finale van Max of een spetterend optreden van de band. Een simpele video-campagne doet wonderen.

Wandelroute Social Deal

Een lokale horeca ondernemer had een prachtige social deal waarin hij klanten een lunchpakket aanbood. Om een wandeling aan te bieden vroeg hij mij om hulp om deze te realiseren met informatie over de omgeving.

Webinar Serenade project

In het corona jaar heb ik mijn kennis ingezet om bedrijven, orkesten en koren te begeleiden bij het zichtbaar blijven voor de buitenwereld. Hoe maak je een video, welke apparatuur en software gebruik je en hoe kom je tot een professionele productie?

ProfilaZorg video

Profila Zorggroep wilde haar medewerkers bij elkaar brengen en bedanken voor hun inzet tijdens COVID. Een landelijke groep medewerkers ging de uitdaging aan voor het zingen in een digitaal koor.

E-Chopper verhuur Leusden

Een kaart meenemen op een E-Chopper is niet handig en alleen knooppunten zijn saai. Ik ben gevraagd om een app te ontwikkelen voor het digitaal beschikbaar stellen van routes op een smartphone. Hiermee werkt de smartphone als navigator.

Dorp op Drift

Het muziekproject Dorp op Drift kan door corona niet plaats vinden. Door het inzetten van video en clicktracks kon ik voor het orkest een productie filmen over het ontstaan en de expansiedrift van Leusden.

Afscheid burgemeester Jan van Zanen

Burgemeester Jan van Zanen nam in september afscheid. Als groot liefhebber droeg hij de cultuur een warm hard toe. De gemeente Utrecht benaderde mij voor het realiseren van een afscheidsvideo met Jan als dirigent 'van de stad'.

Fotosessie Hessenweg

Hoveniersbedrijf Fokker wil een aantal opgeleverde projecten zichtbaar maken op de website. Een strak ontworpen tuin heb ik gefotografeerd waarin het lijnenspel met het huis duidelijk in beeld komt.

Orkest Lisiduna Leusden

De website van de verening als informatiegids wat zij allemaal te bieden heeft. De communicatie-commissie heeft zelfstandig op basis van kennis de website herbouwd op het platform.

Muziek in Leusden

Muziek in Leusden is een sociaal muzikaal platform waar docenten, verenigingen en instellingen kunnen samenwerken om muzikanten op te leiden of bij elkaar te brengen. Een combinatie van vraag-en-aanbod om alle culturele mogelijkheden binnen Leusden inzichtelijk te maken.

MFC Knooppunt Valburg

Een nieuw Multi Functioneel Centrum om mensen bij elkaar te brengen. De stichting heeft mijn framework gebruikt om bezoekers digitaal bij elkaar te brengen. Ik heb de webmaster meegenomen in het nadenken over en realiseren van een platform met informatie, activiteiten en agenda's.

Hofstay 195 B&B

De huidige website van B&B de Hofstay voldoet niet aan wensen van de eigenaar. De website is rondom het reserveringssysteem gebouwd. Een rebuild vindt plaats met integratie van het huidige reserveringssyteem.

Fokker Hoveniersbedrijf

Een website met als doelstelling om te laten zien waar hoveniersbedrijf Fokker voor staat. Aanleg en onderhoud van tuinen in alle soorten. Een beeldplan van stadstuin tot villa waarin de specialiteiten van het bedrijf in één keer zichtbaar zijn.

Conscious Discipline Nederland

Conscious Discipline geeft informatie over hoe je een kind vol zelfvertrouwen en veerkracht in het leven kunt zetten. De website was aan vernieuwing toe en is compleet herbouwd zodat deze volledig repsonsive is.

MTB Center Austerlitz

Begonnen als onderdeel van The Cycling Expert en uitgegroeid tot één van de grootste MTB verhuurders op de Utrechtse Heuvelrug. Aanbieden en reserveren van fietsen tot het inschrijven op trainingen. De website is het eerste contactmoment tussen de klant en het sportbedrijf.

HaptoFrank

Fysiotherapeut Frank Vastbinder heeft zich verder gespecialiseerd in Haptotherapie. Een nieuwe praktijk met in het verlengde de website om de patient te voorzien van alle kennis rondom haptotherapie.

KlankByld

Voor veel zelfstandigen was de covid periode een moment om te herijken. Hoe breng je je passie voor muziek en beeld bij elkaar? KlankByld laat beide werkzaamheden bij elkaar komen en is een portfolio website van de kwaliteiten van Christina van der Bijl.

Vind Je Lekker

Vergeten Groenten opnieuw op de kaart zetten is het doel van Vind Je Lekker. Bijzondere producten worden uitgelicht en gekoppeld aan recepten die je direct kunt bekijken vanaf de kraam. Scan de QR code en ontvang je boodschappenlijst voor de avond.

MTB verhuur midden Nederland

Je bedrijf opbouwen rondom een website was het doel van twee broers. Een gat in de markt: verhuren van MTB's op de populaire routes van Landgoed Den Treek. Reserveren zonder betalen en een keuze vooraf op basis van specificaties van een MTB.

Uitgeverij Bladmuziek

Uitgeverij Bladmuziek is een uitgeverij die gespecialiseerd is in de verkoop van bladmuziek voor orkesten. De webshop is een plek waar verschillende soorten orkesten terecht kunnen voor een groot aanbod aan bladmuziek in alle stijlen.

Later als je Bigband

De website als reklamefolder voor opdrachtgevers en een multimedia presentatie van de band op één platform. De Later als je Bigband heeft een nieuwe website laten ontwikkelen die volledig responsive is en evenementen aanbiedt op basis van structured-data.

Wil je weten wat er mogelijk is voor jouw projecten?

Neem contact op