Fokker Hoveniersbedrijf

Een website met als doelstelling om te laten zien waar hoveniersbedrijf Fokker voor staat. Aanleg en onderhoud van tuinen in alle soorten. Een beeldplan van stadstuin tot villa waarin de specialiteiten van het bedrijf in één keer zichtbaar zijn.

Samenstelling opdracht

De opdracht bestond uit de volgende onderdelen:

#1 - Realisatie van de website

De website van Gert Fokker is volledig opnieuw gebouwd en bestaat uit een portfolio van zijn klanten, een overzicht van diensten die het bedrijf aanbiedt en informatie over het onderhouden van je eigen tuin. De website is volledig responsive zodat deze op iedere device goed zichtbaar is. Daarnaast maakt de site gebruik van de laatste technieken waardoor deze supersnel is en voldoet aan alle eisen die o.a. Google stelt aan een website. Ook is de website zo opgezet dat de gebruiker eenvoudig content kan toevoegen aan de website.

Lees meer informatie over Web development

#2 - Product fotografie

Voor de website zijn door mij nieuwe foto's gemaakt van een aantal projecten. De foto's geven een mooi beeld weer van de mogelijkheden die het bedrijf biedt om een tuin aan te leggen. Alle foto's zijn gemaakt met een Sony A6600 systeemcamera en diverse lenzen.

Lees meer informatie over Fotografie