E-Chopper verhuur Leusden

Een kaart meenemen op een E-Chopper is niet handig en alleen knooppunten zijn saai. Ik ben gevraagd om een app te ontwikkelen voor het digitaal beschikbaar stellen van routes op een smartphone. Hiermee werkt de smartphone als navigator.

Samenstelling opdracht

De opdracht bestond uit de volgende onderdelen:

#1 - Realisatie website

De website is volledig responsive gebouwd. Dit betekend dat de website op iedere 'device' volledig werkt. Aangezien de meeste bezoekers de website bezoeken vanaf een smartphone is dit het uitgangspunt. De website bevat naast de informatie over routes in de omgeving en het bedrijf ook een uitgebreide koppeling met een reserveringssysteem. De bezoeker kan zien op welk moment er e-choppers beschikbaar zijn en direct een reservering doen. De opdrachtgever heeft een uitgebreid CRM systeem tot zijn beschikking. Naast de reserveringsmodule kan de bezoeker waardebonnen aanschaffen en direct afrekenen.

Lees meer informatie over Web development

#2 - Begeleiding ondernemer in gebruik van online media

De opdrachtgever had de wens om een website te realiseren die binnen drie dagen kon worden opgeleverd om zijn business op te starten. Het aanbieden van informatie, verhuurmogelijkheden en online routes was de opdracht. De opdrachtgever is uitgebreid geïnformeerd over het toepassen van bestaande apps in het realiseren van zijn bedrijf. De huurder krijgt de mogelijkheid tot het kiezen uit 5 routes die te gebruiken zijn in navigatie-software.

Lees meer informatie over Project management

#3 - Koppeling Booqable

De website heef een directe koppeling met Booqable, het online reserveringsplatform voor producten. Booqable is verhuursoftware die zich makkelijk aanpast aan uw bedrijf en uw dagelijkse bedrijfsvoering stroomlijnt.

Lees meer informatie over Web development

#4 - Foto en video

Voor de realisatie van de website zijn uitgebreide productfoto's en video's gemaakt.

Lees meer informatie over Fotografie

#5 - Route platform

Voor de opdrachtgever is een systeem ontwikkeld om huurders een gekozen route te laten gebruiken met navigatiesoftware. Door het plaatsen van de smartphone op de E-Chopper kan de huurder de routes volgen en onderwegen voorzien worden van informatie over de omgeving en aanwezige horeca.

Lees meer informatie over Routes