Beatiful People

Maak in no-time een muzikale videoclip met medewerkers uit de eigen organisatie die een instrument bespelen of zingen. Een prachtig cadeau voor de gehele organisatie met de muzikale medewerkers in de hoofdrol!

Samenstelling opdracht

De opdracht bestond uit de volgende onderdelen:

#1 - Video montage

Alle aangeleverde video's worden verwerkt in Final Cut Pro X. Met deze video-edit software maak ik een ruwe opzet voor de montage. Na het splitten van audio en video wordt op basis van de clicktrack het videomateriaal tot op de frame nauwkeurig onder elkaar gezet. Hierdoor ontstaat een uitstekende lip-sync combinatie. Door de click-track start en eindigt iedere medewerker op hetzelfde moment. Aan mij om als 'virtuele dirigent' de deelnemers exact onder elkaar te monteren. Bekijk de video op https://video.ceescoenen.nl/video/media/beautiful-people-graafschapcollege

Lees meer informatie over Video Marketing

#2 - Audio bewerking

Op basis van de door de deelnemers toegestuurde video heb ik een aparte audiomix gemaakt. In de audiomix wordt iedere individuele speler precies getimed in het ritme zodat een mooie eindmix ontstaat. Ook de balans en nabewerking van de Smartphone opnames wordt uitgevoerd in de audiomontage.

Lees meer informatie over Audio montage

#3 - Project begeleiding

Ik heb het project begeleidt. Enerzijds door het aanleveren van alle materialen, anderzijds door ondersteuning te bieden in de uitvoering en de vormgeving van de video.

Lees meer informatie over Project management

#4 - Aanleveren van bladmuziek

Voor de organisatie heb ik een speciaal arrangement geschreven van Beautiful People. De bladmuziek is aangepast aan de kwaliteit van de individuele deelnemers zodat iedereen zijn bijdrage kan leveren aan een mooie video. De bladmuziek is verspreidt met een click-track. Dit is een video waarop de deelnemer zijn muziek kan zien en op een backingtrack kan meespelen.

Lees meer informatie over Bladmuziek