Cees Coenen, founder

Mijn ervaring als internetspecialist heb ik gecombineerd met mijn creatieve (muzikale) vermogen waardoor ik ondernemers verder kan helpen in het waar maken van hun ambities door middel van het inzetten van online media.   

Mijn drive & frustraties

Ik heb een enorme drive om met mensen met wie ik samenwerk iets moois neer te zetten. Ik wil altijd een stap extra zetten om dat te verwezenlijken wat in mijn hoofd zit. Kennis delen is kennis krijgen en dat maakt samenwerken zo mooi. Mijn kritische manier van denken en vragen stellen maakt niet alleen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft, maar dat je ook zelf verdiepend gaat nadenken.   
Het frustreert me als ik weinig keuzevrijheid heb. Als maker en creativeling werk ik graag in een omgeving met mensen die me waarderen als mens en op mijn kwaliteiten, dan ga ik skyhigh. 
Cees neemt een leidinggevende en verbindende rol in een creatief proces. Hij weet goed wat ie wil, en is een prettig persoon in omgang, en duidelijk in communicatie. Zij directheid vind ik persoonlijk vind erg prettig, maar zou voor een ander vrij hard kunnen overkomen.
Paul van Beek, eigenaar Van Beek sound engineering

Waar sta ik voor?

Ik sta voor mijn normen en waarden. Probeer het beste uit een een andere te halen vanuit positiviteit en passie. Ik ben betrouwbaar en gedisciplineerd en verwacht dat ook van de ander. Ik neem graag leiding op basis van gelijkwaardigheid en sta open voor eigen inbreng. Ik ben duidelijk en ga voor het beste resultaat en neem anderen hierin mee.

Genieten van resultaat

Met mijn werk wil ik de wereld iets beter achterlaten. Heeft jouw project een positieve impact op de samenleving? Is geld verdienen niet je eerste doel? Dan werk ik graag met je samen!

Kennis delen

Ik neem je graag mee in de wereld van mogelijkheden. Hoe kan de inzet van tools jouw bedrijf verbeteren.

Oprechte samenwerking

De samenwerking die we met elkaar aangaan is gebaseerd op professionaliteit, vertrouwen en wederzijds respect. 

Creativiteit

Ik ben niet in een hokje te plaatsen. Niet als muzikant. Niets als creatief ICT-er. Je hebt creativiteit nodig om de wereld mooier en innovatiever te maken. Je hebt samenwerking nodig om het beste te bereiken. In mijn werk als ICT-er, als coach, als leidinggevende, als muzikant of waar dan ook probeer ik samen het beste, het mooiste en het leukste te bereiken. 
Passioneel, vernieuwend en openstaand voor inbreng van anderen. Je hebt oog voor detail, denkt creatief mee én kan anderen enthousiasmeren.

Trainer en servicegericht werken

Vanaf 1995 tot 2000 heb ik zelfstandig winkeliers van PLUS en Garantmarkt op alle vlakken ondersteund op het gebied van winkelautomatisering. Naast mijn functie als teamleider Servicedesk heb ik ondernemers getraind en begeleidt in het doorvoeren van automatisering op de werkvloer. 

Internet specialist

Van 2000 tot 2010 heb ik lokale- en Rijksoverheid geadviseerd op alle vlakken van inzetten van internet voor hun digitale dienstverlening. Als projectleider heb ik met veel gemeenten de stap van papier naar digitaal gemaakt. Als technisch specialist heb ik projecten begeleidt waarin de eerste gemeenten werden aangesloten op DigiD en je online een uittreksel digitaal kon aanvragen en ontvangen. Dankzij mijn creativiteit en doorzettingsvermogen heb ik bij veel gemeenten het proces kunnen veranderen waarbij inwoners en bedrijven de winnaars waren door het vereenvoudigen van de aanvragen.   

Winkelautomatisering

Als trainer en projectleider heb ik veel ondernemers begeleidt in de stap naar nieuwe kassasystemen, software en scanning.

Teamleider servicedesk

Voor de Sperwer Retail Organisatie heb ik leiding gegevens aan de afdeling winkelautomatisering. De afdeling was verantwoordelijk voor alle kassa- en softwaresystemen in de winkel. Daarnaast was de afdeling verantwoordelijk voor de communicatie tussen de interne inkooporganisatie en de winkeliers. 

Project leider

Een groot aantal gemeenten heb ik begeleid bij Digitale Dienstverlening. De invoer van een online productencatalogus, vergunningen en digitale raadsvergaderingen tot het begeleiden naar een compleet Organisatie Informatie Model.

Teamlead development

Als teamleider was ik verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding aan een groep van zes software ontwikkelaars in het bouwen van een Content Management Systeem voor gemeenten. 

Informatie architect

Informatie architectuur is het nadenken over de continue stroom aan informatie binnen een organisatie. Hoe kan je gebruik maken van gegevensbronnen door ze eenmalig op te slaan en meervoudig in te zetten. Op welke manier kan je data koppelen aan geografische informatie waardoor je op basis van kaarten informatie kunt weergeven. 

Muzikant, arrangeur en uitgever

In 2010 heb ik besloten mijn werkzaamheden volledig te richten op de cultuursector. De behoefte om zelfstandig te werken en eigen keuzes te maken won het van de veiligheid van een vast inkomen. Binnen mijn werkzaamheden heb ik al mijn creatieve en technische vaardigheden kunnen laten samen komen en heb ik mijn rol als coach en dirigent kunnen waarmaken. 

Eigenaar uitgeverij-bladmuziek.nl

Sinds 2005 ben ik eigenaar van een uitgeverij van bladmuziek voor orkesten in de breedste zin van het woord. 

Dirigent en coach

Leiding geven aan orkesten is het leukste wat er is. Als dirigent en bandleider heb ik de taak om samen met de orkestleden een muziekstuk te interpreten en te spelen. Samen van start naar finish waarbinnen ruimte is voor persoonlijke invulling.

Regisseur

Het regisseren vraagt om een creatieve geest. Het bij elkaar brengen en houden van artiesten en muzikanten samen met de mensen van licht en techniek. Het vermogen om een totaalbeeld te creëren waarin de bezoeker wordt meegenomen in het totaalconcept. 

Arrangeur

Als arrangeur 'schrijf' ik een bestaande (pop)lied tot een speelbare versie voor orkest waarbij ik me soms volledig aan het origineel probeer te binden of waar ik soms op basis van eigen keuze een hele nieuwe bewerking maak van de bestaande melodie. Als arrangeur heb ik de taak om de speelwijze vast te leggen voor muzikanten die meestal nooit zelf zie.

Trainer

Als trainer geef ik les in Dorico, het muzieknotatie-programma voor arrangeurs. Tijdens de trainingen start ik met een basis waarna ik op basis van individuele wensen uitleg geef hoe iemand zijn beoogde resultaat wilt bereiken.
Wil je meer weten over de muzikale activiteiten van Cees Coenen kijk dan op www.ceescoenen.nl