Media

Marketing en organisatie management met foto en video

Webdevelopment

Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe website? Ben je ZZP-er en weet je niet waar je moet starten? Ik kan adviseren, meedenken en bouwen. Je website als onderdeel van je bedrijfsproces met aanvullende software voor reserveringen, e-commerce, routes en nog veel meer mogelijkheden. 
Lees meer over websites

Een muzikaal organisatie verhaal

Een unieke videoclip met muzikale medewerkers in de hoofdrol!

In elke organisatie zijn er medewerkers die zingen of een muziekinstrument bespelen. De één zingt in een koor, de ander speelt gitaar in een top 40 band of bespeelt een instrument in een (amateur)orkest.

En dat is helemaal niet verwonderlijk. Uit onderzoek blijkt dat de mens niet zonder muziek kan. Muziek heeft een positief effect op je humeur, stimuleert creativiteit, muziek verbindt mensen met elkaar en het werkt stressverlagend. De juiste ingrediënten voor een flinke dosis energie en verbinding in jouw organisatie.

Maak in no-time een muzikale videoclip met medewerkers uit de eigen organisatie die een instrument bespelen of zingen. Een prachtig cadeau voor de gehele organisatie met de muzikale medewerkers in de hoofdrol!

Met media.ceescoenen.nl regelt je alles tot in de puntjes. Cees luistert en drinkt graag vooraf (online) een goede kop koffie om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de muzikale mogelijkheden en wensen van de organisatie. Ik maak een arrangement van het gekozen lied, verzorgt bladmuziek en geeft opname-instructies m.b.v. een online video . Na het inspelen van de partijen sturen de muzikanten hun Smartphone opname via We Transfer waarna ik n mijn studio de audio- en videobewerking voor mijn rekening neem.

En hoe cool is het om je collega’s voor jou een lied te zien spelen!

Een paar concrete voorbeelden

Voor het afscheid van Jan van Zanen (oud burgemeester van Utrecht) heb ik in opdracht van de gemeente Utrecht een muzikale video-ode gerealiseerd waarin muzikanten afscheid nemen van hun geliefde burgemeester en dirigent-voor-1-dag.
Samen met de (muzikale) directeuren van ROC Graafschap College heb ik een videoclip gemaakt van het lied: ‘Beautiful people’ als metafoor voor een organisatie met prachtige medewerkers en studenten!
Voor Profila Zorggroep hebben we een eindejaarsvideo gemaakt. Samen zijn staat hoog in het vaandel van Profila Zorg. Door Corona was het niet mogelijk om de medewerkers bij elkaar te krijgen voor een viering. Een 25-tal medewerkers door het hele land hebben hun partij ingezongen op basis van een click-track. De huisband heeft ook een opname gemaakt en deze zijn samengevoegd in een prachtige video die onder alle bewoners van de verpleegtehuizen zijn verspreid. 
Maak in no-time een muzikale videoclip met medewerkers uit de eigen organisatie die een instrument bespelen of zingen. Een prachtig cadeau voor de gehele organisatie met de muzikale medewerkers in de hoofdrol!
Lees meer over dit project
Profila Zorggroep wilde haar medewerkers bij elkaar brengen en bedanken voor hun inzet tijdens COVID. Een landelijke groep medewerkers ging de uitdaging aan voor het zingen in een digitaal koor.
Lees meer over dit project
Een kaart meenemen op een E-Chopper is niet handig en alleen knooppunten zijn saai. Ik ben gevraagd om een app te ontwikkelen voor het digitaal beschikbaar stellen van routes op een smartphone. Hiermee werkt de smartphone als navigator.
Lees meer over dit project
Het muziekproject Dorp op Drift kan door corona niet plaats vinden. Door het inzetten van video en clicktracks kon ik voor het orkest een productie filmen over het ontstaan en de expansiedrift van Leusden.
Lees meer over dit project
Burgemeester Jan van Zanen nam in september afscheid. Als groot liefhebber droeg hij de cultuur een warm hard toe. De gemeente Utrecht benaderde mij voor het realiseren van een afscheidsvideo met Jan als dirigent 'van de stad'.
Lees meer over dit project
Meer voorbeelden van orkesten vind je op www.ceescoenen.nl 

Foto en video

Ben je op zoek naar creatief fotomateriaal of een bedrijfsvideo? Informeer naar de mogelijkheden. Met mijn Sony A6600 systeemcamera en een tas vol mooie lenzen kruip ik graag tussen je dagelijkse activiteiten om de werkelijkheid vast te leggen. Voorkom het gebruik van stock-foto's op je website of social medium. Bekijk een gedeelte van mijn portfolio om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. 
Lees meer over het gebruik van foto en video