Websites voor bedrijven & ondernemers

Ben je een startende ondernemer en wil je online media inzetten voor de verkoop van je producten? Of ben je een bedrijf met een bestaande website maar voldoet deze niet meer aan de voorwaarden voor een duidelijke en zichtbare website? Ik help je niet met alleen een website, maar help je ook na te denken met de strategie en marketing van jouw bedrijf.

Responsive design

Meer dan 80 procent van je online bezoekers bekijkt de website vanaf zijn smartphone. Dat is reden #1 om ervoor te zorgen dat nieuwe klanten niet afhaken. Maar er is nog een veel belangrijkere reden #2 : Google indexeert je pagina's voor een groot deel op basis van hoe het werkt op een smartphone. Ben je onvoldoende toegankelijk dan zakt je vindbaarheid verder terug en staat je concurrent net die paar plaatsen hoger.

Meedenken over de inhoud

Jij weet wat je als bedrijf doet. Maar hoe vertaal je dit naar nieuwe en bestaande klanten op je website? Samen denken we na over de manier waarop jij je wilt presenteren. Heb je veel te vertellen? Neem je klanten mee in een persoonlijke blog en vertel met regelmaat iets over wat je doet. Heb je al kennis gemaakt met storytelling? Naast de tekstuele inhoud is het nog aantrekkelijker om je activiteiten te presenteren in actieve videomarketing.  

Vormgeving en huisstijl

Het zelf bedenken van een huisstijl is een leuke bezigheid. Het uitbesteden aan een specialist levert je nog meer plezier op, omdat het dan altijd klopt. Iemand met ervaring op het gebied van maken van een ontwerp voor een website is cruciaal. Past jouw logo in het design van de website of zijn je afbeeldingen bruikbaar op sociale media? Er is veel te vertellen over kleuren, fonts en vormgeving. Media.ceescoenen werkt samen met een aantal vormgevers en designers om een nieuwe huisstijl te ontwikkelen maar uiteraard kan je huidige vormgeving gewoon meegenomen worden.

Animaties

Ben jij van de animaties op je website? Heb je het liefst dat iedere afbeelding 'in komt vliegen'? Zoek niet verder op deze website maar kijk elders. Je krijgt alleen een website die animatie gebruiken voor micro-interacties. Zwaar geanimeerde websites zijn een nachtmerrie voor toegankelijkheid.

Wat zijn de mogelijkheden?

een volledige website
een professioneel design
ondersteuning
een webshop
formulieren
domeinnaam en hosting
eigen video hosting
modules
product fotografie

Hoe gaan we aan de slag!

Afhankelijk van de wensen en eisen kan je kiezen voor een website met vooraf bepaald design of volledige vrijheid op basis van zelf te bouwen templates.

SEO

search.engine.optimization

Voorbeelden van opdrachten

LeusdenVooruit is een nieuwe lokale partij in Leusden. Een mooie opdracht om een heldere en duidelijke website te realiseren waar iedere bezoeker kan lezen waarvoor deze partij staat.
Lees meer over dit project
'Leusden op de kaart' was de vraag van de burgemeester. Een bron van routes, horeca en highlights in en rondom Leusden gebaseerd op geografische informatie en foto. Het relationeel koppelen van data geeft een ontelbare schat aan mogelijkheden voor citymarketing.
Lees meer over dit project
De website van de verening als informatiegids wat zij allemaal te bieden heeft. De communicatie-commissie heeft zelfstandig op basis van kennis de website herbouwd op het platform.
Lees meer over dit project
Muziek in Leusden is een sociaal muzikaal platform waar docenten, verenigingen en instellingen kunnen samenwerken om muzikanten op te leiden of bij elkaar te brengen. Een combinatie van vraag-en-aanbod om alle culturele mogelijkheden binnen Leusden inzichtelijk te maken.
Lees meer over dit project
Een nieuw Multi Functioneel Centrum om mensen bij elkaar te brengen. De stichting heeft mijn framework gebruikt om bezoekers digitaal bij elkaar te brengen. Ik heb de webmaster meegenomen in het nadenken over en realiseren van een platform met informatie, activiteiten en agenda's.
Lees meer over dit project
De huidige website van B&B de Hofstay voldoet niet aan wensen van de eigenaar. De website is rondom het reserveringssysteem gebouwd. Een rebuild vindt plaats met integratie van het huidige reserveringssyteem.
Lees meer over dit project
Een website met als doelstelling om te laten zien waar hoveniersbedrijf Fokker voor staat. Aanleg en onderhoud van tuinen in alle soorten. Een beeldplan van stadstuin tot villa waarin de specialiteiten van het bedrijf in één keer zichtbaar zijn.
Lees meer over dit project
Conscious Discipline geeft informatie over hoe je een kind vol zelfvertrouwen en veerkracht in het leven kunt zetten. De website was aan vernieuwing toe en is compleet herbouwd zodat deze volledig repsonsive is.
Lees meer over dit project
Begonnen als onderdeel van The Cycling Expert en uitgegroeid tot één van de grootste MTB verhuurders op de Utrechtse Heuvelrug. Aanbieden en reserveren van fietsen tot het inschrijven op trainingen. De website is het eerste contactmoment tussen de klant en het sportbedrijf.
Lees meer over dit project
Fysiotherapeut Frank Vastbinder heeft zich verder gespecialiseerd in Haptotherapie. Een nieuwe praktijk met in het verlengde de website om de patient te voorzien van alle kennis rondom haptotherapie.
Lees meer over dit project
Voor veel zelfstandigen was de covid periode een moment om te herijken. Hoe breng je je passie voor muziek en beeld bij elkaar? KlankByld laat beide werkzaamheden bij elkaar komen en is een portfolio website van de kwaliteiten van Christina van der Bijl.
Lees meer over dit project
Vergeten Groenten opnieuw op de kaart zetten is het doel van Vind Je Lekker. Bijzondere producten worden uitgelicht en gekoppeld aan recepten die je direct kunt bekijken vanaf de kraam. Scan de QR code en ontvang je boodschappenlijst voor de avond.
Lees meer over dit project
Je bedrijf opbouwen rondom een website was het doel van twee broers. Een gat in de markt: verhuren van MTB's op de populaire routes van Landgoed Den Treek. Reserveren zonder betalen en een keuze vooraf op basis van specificaties van een MTB.
Lees meer over dit project
Uitgeverij Bladmuziek is een uitgeverij die gespecialiseerd is in de verkoop van bladmuziek voor orkesten. De webshop is een plek waar verschillende soorten orkesten terecht kunnen voor een groot aanbod aan bladmuziek in alle stijlen.
Lees meer over dit project
De website als reklamefolder voor opdrachtgevers en een multimedia presentatie van de band op één platform. De Later als je Bigband heeft een nieuwe website laten ontwikkelen die volledig responsive is en evenementen aanbiedt op basis van structured-data.
Lees meer over dit project

Welke modules zijn er beschikbaar

De volgende modules zijn optioneel verkrijgbaar:

Formulieren module uitgebreid

Uitgebreide formulieren module met koppeling naar andere producten.
Uitleg over de module

SEO module

Module om je content nog beter te structureren voor zoek machine's.
Uitleg over de module

Media organizer

Module om al je afbeeldingen en andere media te organiseren.
Uitleg over de module

Snelle content editor

Module om je content op de website sneller te bewerken.
Uitleg over de module

Route module

Voeg routes toe op je website op basis van GPX bestanden
Uitleg over de module

Route module Plus

Uitgebreide module om routes weer te geven op de website inclusief horeca en POI.
Uitleg over de module

Review module

Laat klanten een review doen op je eigen website.
Uitleg over de module

Webshop

Ga je veel producten verkopen? Dan is het verstandig om een 'webshop' - module te gebruiken.
Uitleg over de module

Video platform

Maak gebruik van je eigen videoplatform.
Uitleg over de module