Creativiteit

Oplossingen waar ondernemers mee verder kunnen of je bezoeker blij van wordt.

Creatieve maker - mooie dingen creëren

Creativiteit wijst in het algemeen naar een vermogen om iets nieuws te scheppen. Een nieuw product of concept, maar ook een originele oplossing bieden voor een vraag of een probleem. Creativiteit gaat om vernieuwend zijn, oplossingen bedenken, out-of-the-box-thinking, originaliteit en anders denken.

Hoe zet ik mijn creativiteit in

Ik hou ervan om met 'mooie dingen' andere mensen blij te maken. Geen dingen als spullen maar oplossingen en magische momenten creëren. Denk hierbij aan oplossingen waar ondernemers mee verder kunnen of je bezoeker blij van wordt.

Ik probeer met creatieve ideeën de doelstellingen van mijn klanten of werkgevers te behalen. In de muziek doe ik dit door muziek te schrijven, repetities te leiden of voorstellingen te regisseren. In het bedrijfsleven pas ik mijn creativiteit toe als conceptontwikkelaar, projectleider of probleemoplosser. Of gewoon websites bouwen. 

Mijn vormen van creativiteit

Inlevingsvermogen

Ik kan me verplaatsen in andermans problemen of situaties. Door dit inlevingsvermogen kan ik helpen bij het vinden van een oplossing. Bij opdrachtgevers probeer ik me volledig te verplaatsen in de op te lossen problematiek. Door een enorme schat aan ervaring op verschillende niveaus kan ik mijn klanten meenemen in het hele proces en een aantal oplossingen bieden.

Analytische vermogen

Ik kan problemen goed analyseren en daar verbanden in leggen. Soms gaan er dingen mis. Niemand kan er de vinger opleggen waarom het mis gaat. Ik hou ervan om in de diepte te duiken en een juiste analyse te maken.

Doorzettingsvermogen

Ik kan me volledig ergens in vastbijten en net zolang zoeken tot ik de juiste oplossing hebt. Ik geef niet graag op en wil ondersteunend blijven tot het probleem is opgelost.

Initiatief en durf

Ik ben initiatiefrijk en kom met veel nieuwe ideeën aanzetten die origineel en relevant zijn. Ik heb durf, ook wel moed: ik creëer ruimte voor mezelf en bent niet bang om me zelfstandig en onafhankelijk op te stellen.

Tot slot

Creativiteit en zekerheid gaan niet samen. Juist als iets mis dreigt te gaan, raak ik nog meer in mijn element en ga ik direct probleemoplossend te werk. Of dit nu gebeurt op een podium voor een volle zaal of achter de schermen binnen een organisatie: 
Er is altijd een oplossing!
(neem contact als je wilt weten hoe...)